Waarom Maayke van Dijk op de VVD stemt

Waarom Maayke van Dijk op de VVD stemt

Maayke legt uit waarom zij zich goed kan vinden in de duidelijke koers van van de VVD

Even voorstellen

Maayke van Dijk, Nederhorst den Berg. Van origine een Ankeveense

Beroep

Cluster Manager - Accounting & Internal Audit in de hotel branche. Momenteel verantwoordelijk voor 2 hotels, leadership vanuit hoofdkantoor Amsterdam.

Waarom VVD

Onderstaande punten sluiten aan bij mijn persoonlijkheid en mijn beroep. Ik kan mijzelf daarom goed vinden in de duidelijke koers van de VVD. 

  • Met directe en open communicatie bereik je het meest in het dagelijks leven, in de partij en bij de burger. Luisteren, adviseren en ondersteunende acties zijn van belang om de speerpunten van de VVD te bewerkstelligen en om problemen op te lossen. Met nadruk op acties, aangezien het vaak te lang duurt (o.a. bureaucratie) totdat er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.
  • Er is altijd ruimte voor verbetering, zo ook interne procedures binnen de gemeente. Meer flexibiliteit in openingstijden met o.a. burgerzaken zodat de fulltime werkende burgers flexibeler zijn om buiten werktijd burgerzaken met de gemeente te regelen.
  • Dorpscultuur in tact houden door het actief blijven ondersteunen van inwoners en vrijwilligers. In het weekend is het belangrijk om te kunnen ontspannen en genieten van de activiteiten, evenementen en dorpstradities, maar ook het behoudt van onze natuurlijke omgeving. Hou ‘t natuurlijk.
  • Veiligheid is één van de belangrijkste ingrediënten voor onze leefomgeving. Verbetering op de controles van bijvoorbeeld de openbare verlichting. Dit moet echt verbeterd worden. Het gebeurt te vaak dat er slechte of bijna geen verlichting is, met name in de winterperiode.