Mark Rutte wil door!

Mark Rutte wil door als leider van de VVD en premier

Mark Rutte wil graag nog een keer door als minister-president van Nederland. Dat is fantastisch nieuws!

“Met elkaar staan we op dit moment voor een enorme beproeving met het virus. We zijn met zeventien miljoen mensen bezig om over de berg te komen, met een kaart die ons maar gedeeltelijk de weg wijst. Aan deze beproeving wil ik leiding geven. Daarom stel ik mij opnieuw kandidaat als lijsttrekker van de VVD.”


We staan als land voor een grote opgave: het oplossen van de coronacrisis. Volgens ons is Mark de juiste man op de juiste plaats om Nederland door deze zware periode heen te loodsen. 

 

“De komende tijd doe ik alles wat nodig is om Nederland door deze fase van de crisis te loodsen. Dat is wat nu mijn focus en aandacht vraagt. Daarom doe ik, als het over het voeren van campagne gaat, nu even niets. Deze campagne gaat soms anders worden dan we gewend zijn, maar ik weet zeker dat we er samen een succes van gaan maken. En ik reken op jou om, samen met al die VVD’ers in het land, ons verhaal te vertellen.”

 

VVD Wijdemeren is heel blij met Mark en daarom willen wij via dit bericht onze steun uiten aan zijn kandidaatstelling. Wij zullen het VVD-verhaal, samen met Mark, in en buiten Wijdemeren (blijven) vertellen.

 

In een interview met de Telegraaf vertelt Mark over zijn drijfveren, de moeilijke fase waar we nu doorheen gaan en hoe we hier sterker uit gaan komen.