Jos Kea de nieuwe VVD wethouder in Wijdemeren

Jos Kea de nieuwe VVD wethouder in Wijdemeren

Bestuur en fractie van de VVD Wijdemeren zijn verheugd te kunnen meedelen, dat zij de heer Jos Kea uit Loosdrecht voordragen als de nieuwe wethouder voor de resterende raadsperiode tot maart 2022. Jos is sinds juni 2020 commissielid voor de VVD Wijdemeren. 


Jos volgt wethouder Jan Klink op die op 31 maart benoemd wordt tot lid van de Tweede Kamer. Zijn portefeuille omvat Financiën, Economische Zaken, Onderwijs en de Invoering van de Omgevingswet. 


Jos is al vele jaren actief als bestuurder en toezichthouder in het technisch bedrijfsleven in het binnen- en buitenland. Jos heeft niet lang hoeven na te denken of hij deze nieuwe rol wilde vervullen. Hij wil graag zijn ervaring in het bedrijfsleven inzetten in het publieke domein. “Wijdemeren is een prachtige gemeente waar mensen goed kunnen wonen en werken. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om onze gemeente nog aantrekkelijker te maken voor bewoners en bedrijfsleven. Ik zie het als een hele mooie uitdaging om dit vanuit mijn achtergrond op een kosteneffectieve wijze te doen.”


Wij wensen Jos heel veel succes in zijn nieuwe functie.

 

Bestuur en fractie VVD Wijdemeren

 

Eric Kroese                 

Sieta Vermeulen